01 de març 2016

Els Pallapupas convoquen una altra «Nit de bojos» al Teatre Romea a benefici de les persones amb transtorn mental

En ocasió del Dia Internacional del Teatre, el dilluns, 14 de març, el Teatre Romea acull la 3a edició de l’espectacle solidari «Una nit de bojos», un espectacle d’humor que té com a objectiu sensibilitzar l’espectador sobre els sentiments extrems i contradictoris que viuen les persones amb trastorn mental, i mostrar com milloren la seva salut emocional i la vivència de la seva malaltia gràcies al teatre.

«Una nit de bojos» combina actuacions d'artistes de l’escena catalana amb les companyies de teatre de l'entitat, integrades per persones amb trastorn mental. En l'edició d'enguany compta amb el músic i presentador Ramon Gener (This is Opera i Òpera en Texans); el grup vocal Veuscomsí (Oh Happy Day); el youtuber Loulogio; la veu de la cantant de jazz nordamericana Violetta Curry, acompanyada al piano per Jaume Vilaseca; el ballarí de claqué Guillem Alonso, entre altres. L'actor i exmembre de La Cubana, Josep Ferré, condueix l'espectacle.

Els beneficis de la «Nit de bojos» entrades solidàries [aquí] o [aquí] es destinaran a ajudar les persones diagnosticades amb trastorn mental, a millorar la seva salut emocional mitjançant els grups de teatre de Pallapupas. A més dels coneguts pallassos d’hospital, que fan més humana la medicalització dels infants gràcies a l’humor, l’oenagé Pallapupas també treballa per millorar la salut emocional de diferents col·lectius en els seus processos de malaltia, com la gent gran, els adults diagnosticats amb càncer o les persones amb trastorn mental.