12 de juny 2015

Invitacions per a l'acte d'homenatge a Josep Maria Benet i Jornet amb motiu del seu 75è aniversari i en un moment de lluita personal contra l'Alzheimer

Amb motiu del 75è aniversari de Josep Maria Benet i Jornet, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) han volgut retre-li un homenatge [16 de juny, 20:00 h, Sala Gran TNC]. En aquests moments, el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet està afrontant amb gran valentia la malaltia de l'Alzheimer i vol també encoratjar les persones que es troben en aquesta situació així com el seu entorn, a més de conscienciar la societat de la necessitat de continuar investigant. Josep Maria Benet i Jornet és una de les figures fonamentals de la dramatúrgia catalana. És pare i, avui també, avi de totes les generacions posteriors del teatre en llengua catalana, autors i autores guiats i emparats pel seu enorme mestratge. L'acte d'homenatge consta de lectures de fragments de la seva obra dramàtica, que abasta més de cinquanta anys dedicats a l'escriptura, a càrrec d'actors i actrius com Mercè Aránega, Clàudia Benito, Jordi Boixaderas, Pep Cruz, Sara Espígul, Maife Gil, Anna Güell, Cesca Piñón, Mont Plans, David Selvas, Lluís Soler i Pau Vinyals, sota la direcció de Lourdes Barba, Sergi Belbel, Xavier Alberti i Toni Casares.

¿COM ACONSEGUIR INVITACIONS PER A L'ACTE?
El Teatre Nacional de Catalunya posa a disposició del públic algunes invitacions. Com que l'aforament és limitat, s'atenen les peticions per ordre de sol·licitud (màxim 2 entrades per persona). Cal portar l'entrada impresa per poder accedir-hi i el sistema per aconseguir l'entrada és a través del web del TNC, apartat "ENTRADES" introduint el codi TNCPAPITU a l'espai promocional.